Startdato
Slutdato
KUNSTIG INTELLIGENS Når man putter menneskelige smagsoplevelser ind i kunstig intelligens, gør man det nemmere for forbrugeren at vælge den rigtige vin. Det har forskere...
Den perfekte pizza kræver ost, der smelter på den helt rigtige måde. Forskere på DTU dykker nu dybt ned i strukturen på mozzarella i jagten på at forstå, hvorfor nogle...
De geopolitiske ændringer betyder, at vi er nødt til at bygge en stærkere, mere robust, grøn og teknologibaseret fremtid for Europa. Kom med til DTS 2022.
Blockchainløsninger, der bl.a. kan dokumentere varers tilblivelse, sikkerhed og distribution, vil have stor værdi for den danske fødevaresektor, viser et projekt ledet...
DTU og Arla indgår samarbejdsaftale om forskning, uddannelse og innovation.
DTU's High Tech Summit 2018 bliver mødt med stor interesse fra erhvervslivet som allerede har købt eller reserveret 60 ud af 70 stande.
20. november 2017 bliver Nils Foss Excellence prisen uddelt til en internationalt anerkendt forsker for innovativ forskning på fødevareområdet. I år er de nominerede til...
Der ligger et hidtil uudnyttet potentiale i fødevaresektoren ved at kombinere data i hele værdikæden fra jord til bord. Det viser en ny rapport, som DTU, SEGES/Landbrug...